Hledá se generální tajemník projektu Great Spa Towns of Europe

  • 9. 6. 2022

Slavná lázeňská města Evropy byla v roce 2021 zapsána na seznam světového dědictví jako nadnárodní sériová lokalita zahrnující 11 slavných lázeňských měst v 7 evropských zemích. Nyní hledá generálního tajemníka, který by projekt vedl.
Tato rozsáhlá pozice vyžaduje výjimečného člověka s vůdčími schopnostmi, který bude realizovat a rozvíjet plán správy statku. Na tuto pozici je zapotřebí osoba s nejméně desetiletou praxí v oblasti kulturního dědictví na všech úrovních, která bude mluvčím a osobností tohoto statku. Držitel této pozice bude úzce spolupracovat s 11 starosty lázeňských měst a 11 site manažery objektů a bude se jimi řídit. Prokazatelné diplomatické, komunikační a motivační schopnosti jsou absolutní nutností.
Pracovním jazykem projektu je angličtina a důležitá je připravenost pro rozsáhlé cestování po Evropě. Je zajištěna administrativní podpora, komunikace a finanční řízení. Tato vzrušující a náročná práce vyžaduje samostatného nebo nezávislého konzultanta, který bude k dispozici v průměru 4 dny v týdnu po dobu počáteční smlouvy na tři roky.
Úplný popis práce a další podrobnosti o zapsaném statku naleznete na webových stránkách
https://www.greatspatownsofeurope.eu/the-great-spa-towns/work-with-us.

Uzávěrka přihlášek je v pátek 1. července v 17:00 SEČ. Pohovory se budou konat ve Františkových Lázních v České republice ve dnech 6. a 7. září 2022 s nástupem do funkce počátkem roku 2023.
Podrobnosti o postupu podávání přihlášek získáte od Catherine Lloydové prostřednictvím e-mailu:
cl@simonsassociates.co.uk.

  • ML_3Foto: Tomáš Fiala
  • KV_5Foto: Tomáš Fiala
  • DIGI_3Foto: Tomáš Fiala