KAM připravil krátký seriál o tvorbě veřejných prostranství

  • Miniseriál o Strategii a Manuálu tvorby veřejných prostranství
  • 1. 6. 2020

Na konci dubna jsme vzhledem k pandemické situaci nemohli pořádat přednášky či jiné akce. Rozhodli jsme se proto, že se vypravíme my k Vám. Připravili jsme sérii krátkých videí, která představila naši spolupráci s MCA ateliérem na vznikajících dokumentech, a to Strategii a Manuál koncepčního přístupu k veřejným prostranstvím města Karlovy Vary.

  1. Co je Strategie a Manuál veřejných prostranství a k čemu slouží?
  2. Propojené Vary
    Cílem vize Propojené Vary je město, kde jsou centrum a ostatní části v rovnováze a společně tvoří celek přívětivý pro své hosty i pro místní obyvatele. Město je snadno, intuitivně a příjemně dostupné.
  3. Zdravé Vary
    Zdraví přirozeně navazuje na symbol města, kterým je lázeňství. Třetí díl naší minisérie o tvorbě veřejných prostranství je už nyní ke zhlédnutí.
  4. Přátelské Vary
    Karlovy Vary mohou být dostupným městem, ve kterém návštěvník i místní obyvatel zažívá řadu pozitivních zážitků. Jsou Karlovy Vary městem zážitků?
  5. Prosperující Vary
    Karlovy Vary mohou být dostupným městem, ve kterém návštěvník i místní obyvatel zažívá řadu pozitivních zážitků. Jsou Karlovy Vary městem zážitků?
  6. Kulturní Vary
    Karlovy Vary jsou dějištěm mezinárodně významných kulturních akcí, ale i menších lokálních nebo alternativních aktivit v režii místních spolků a iniciativ.
  7. Pojďme to shrnout
    Jaké jsou vize Strategie koncepčního přístupu k veřejným prostranstvím města Karlovy Vary? To shrnuje v posledním dílu minisérie o veřejném prostoru ředitel KAM KV Petr Kropp.

Všechna videa najdete v projektu Veřejné prostory – Strategie a Manuál v záložce Videa.

  • miniatura vsichni_mail